Eufycam 2 Pro 5-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 5-Pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro 5-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 5-Pack

Dit Eufycam 2 Pro 5-Pack is de ultieme beveiligingsoplossing voor zowel binnen- als buitengebruik. Met vijf camera's die filmen in een ongelooflijk scherpe 2K-resolutie, kun je een volledig overzicht behouden van elke ruimte. Deze slimme camera's kunnen naadloos worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. Met de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor van deze camera's hoef je je nooit zorgen te maken over ongewenste indringers. De bewegingssensor herkent zelfs het verschil tussen mensen en dieren, waardoor je camera's niet onnodig zullen opnemen wanneer er een dier voorbij loopt. Wat deze camera's echt onderscheidt, is hun draadloze bereik. Zelfs op grote afstand van het basisstation blijft het signaal sterk en betrouwbaar. Om te beginnen, sluit je het basisstation eenvoudig aan op je router via een ethernetkabel. Vervolgens zal het basisstation automatisch verbinding maken met je wifi-netwerk, waardoor je geen gedoe hebt met draden en kabels. Een ander voordeel van de Eufycam 2 Pro is dat alle beelden lokaal worden opgeslagen. Je hebt dus geen dure cloudabonnementen nodig om je beeldmateriaal op te slaan. Je kunt eenvoudig en veilig toegang krijgen tot je opgenomen beelden via de app. Met het Eufycam 2 Pro 5-Pack ben je verzekerd van hoog.

Pluspunten
  • Door de 2K resolutie is het beeld van de camera scherper dan camera's met een full hd resolutie. Doordat de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 5-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 5-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 5-Pack. 

De review over Eufycam 2 Pro 5-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals