Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis op een professionele manier met de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery. Deze set bestaat uit 4 draadloze Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell, waarmee je je hele huis, van de voordeur tot de achtertuin, kunt beveiligen. De camera's en deurbel werken volledig draadloos en kunnen overal geplaatst worden waar er ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Om de camera's en deurbel te installeren, verbind je het basisstation eerst met een ethernetkabel aan je router. Het basisstation herkent vervolgens je wifi en kan daarna draadloos verbinding maken met je wifi-netwerk. Met een resolutie van 2K bieden de camera's zeer scherpe beelden, zodat je niets hoeft te missen. Bovendien gaan de krachtige batterijen maar liefst 180 dagen (deurbel) tot 1 jaar (camera's) mee, voordat ze opgeladen moeten worden. Een ander voordeel van deze set is dat je de beelden lokaal beveiligd kunt opslaan, zonder dat je een abonnement nodig hebt om ze terug te kunnen kijken. Daarnaast kun je de camera's en deurbel eenvoudig koppelen met Apple HomeKit, waardoor je ze kunt besturen via Siri. Met de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery ben je dus verzekerd van een complete en betrouwbare beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan camera's met een full hd resolutie door de 2K resolutie. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken, omdat de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en dingen.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit van het basisstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2 Pro 4-Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals