Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2 Pro 4-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich voor jouw voordeur en rondom je huis afspeelt. De slimme deurbel is uitgerust met 2 camera's: één die naar boven gericht is en één die naar beneden gericht is. Hierdoor heeft jouw deurbel geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig zien. De camera aan de onderkant heeft zelfs de mogelijkheid om pakketjes te herkennen die voor je deur staan. Je kunt de video deurbel aansluiten op je huidige bedrading of draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam 2 Pro beveiligingscamera's houden de rest van je omgeving nauwlettend in de gaten met een beeldkwaliteit van 2K. Zowel de camera's als de deurbel kunnen personen herkennen, waardoor je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbonden worden met de HomeBase. Je sluit het basisstation eerst aan op je router met een ethernetkabel, waarna het basisstation je wifi herkent en draadloos verbinding kan maken. Bovendien heeft dit basisstation ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Met het Eufycam 2 Pro 4-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro ben je verzekerd van optimale veiligheid en.

Pluspunten
  • Deze deurbel is uitgerust met 2 camera's, waardoor je niets meer hoeft te missen en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en hiervoor is geen abonnement nodig. Doordat de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kunnen kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2 Pro 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals