Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88523D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88523D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis van de voordeur tot de achtertuin met deze exclusieve set van 3 Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell. Deze geavanceerde beveiligingsoplossingen werken volledig draadloos, waardoor je ze gemakkelijk kunt plaatsen op elke gewenste locatie binnen het bereik van het meegeleverde basisstation. Het basisstation maakt verbinding met je router via een ethernetkabel, waarna het draadloos verbinding maakt met je wifi-router. Zo geniet je van een naadloze en betrouwbare verbinding. Met de indrukwekkende 2K resolutie van de camera's geniet je van haarscherpe beelden, zodat je geen enkel detail mist. De krachtige batterijen zorgen ervoor dat je de apparaten maar liefst 180 dagen (deurbel) tot 1 jaar (camera's) kunt gebruiken zonder op te laden. Je kunt de opgenomen beelden veilig lokaal opslaan, zonder dat je een abonnement nodig hebt om ze later terug te kijken. Bovendien kun je de camera's en deurbel eenvoudig koppelen met Apple HomeKit, waardoor je ze moeiteloos kunt bedienen met behulp van Siri. Met deze complete set ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemoedsrust, zowel binnen als buiten je huis. Bescherm je eigendommen en houd een oogje in het zeil, waar je ook bent. Investeer in de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery en geniet van de ultieme beveiligingservaring.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan die van camera's met een full HD-resolutie vanwege de 2K-resolutie. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de opgeslagen beelden terug te kijken, omdat de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan. De camera's en deurbel kunnen mensen, dieren en objecten onderscheiden.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen. Het basisstation heeft een beperkte opslagcapaciteit van 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2 Pro 3-Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals