Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2 Pro 3-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich voor jouw voordeur en rondom je huis afspeelt. Deze slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één die naar boven is gericht en één die naar beneden kijkt. Hierdoor heeft de deurbel geen blinde hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Bovendien herkent de camera aan de onderkant zelfs pakketjes die voor je deur zijn geplaatst. Je kunt de video deurbel aansluiten op je bestaande bedrading of draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam 2 Pro beveiligingscamera's houden de rest van je omgeving nauwlettend in de gaten met een beeldkwaliteit van 2K. Zowel de camera's als de deurbel kunnen personen herkennen, waardoor je geen last hebt van valse meldingen. De beelden kun je bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos worden verbonden met de HomeBase, het basisstation. Om dit te doen, sluit je eerst het basisstation met een ethernetkabel aan op je router. Vervolgens zal het basisstation je wifi herkennen en draadloos verbinding maken met je wifi-router. Het basisstation heeft ook ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, dus mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor is geen abonnement vereist. Aangezien de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur wordt verminderd wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2 Pro 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals