Eufycam 2 Pro 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88523D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 3-Pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88523D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 3-Pack

Dit Eufycam 2 Pro 3-Pack is de perfecte set van 3 camera's die je huis of kantoorruimte in haarscherpe 2K resolutie vastleggen. Met deze slimme beveiligingscamera's hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je omgeving. Je kunt ze eenvoudig verbinden met je smart home platform, zodat je ze gemakkelijk met je stem kunt bedienen en routines kunt instellen. Deze camera's worden draadloos verbonden met het bijgeleverde basisstation. Het basisstation wordt eerst met een ethernetkabel aan je router aangesloten, zodat het je wifi-router herkent. Vervolgens kun je het basisstation draadloos gebruiken. Met verbeterde nachtvisie en bewegingssensor, herkennen deze camera's alleen mensen en filmen ze niet onnodig als er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Bovendien is het draadloze bereik van deze camera's uitstekend, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Een van de beste eigenschappen van de Eufycam 2 Pro is dat de beelden lokaal worden opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames te bewaren. Je kunt de beelden veilig en gemakkelijk terugkijken via een beveiligde verbinding in de bijbehorende app. Met dit Eufycam 2 Pro 3-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust, zonder gedoe met abonnementen.

Pluspunten
  • Vanwege de 2K-resolutie is het beeld van de camera scherper dan camera's met een full HD-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 3-Pack. 

De review over Eufycam 2 Pro 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals