Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich afspeelt bij jouw voordeur en rondom je huis. De slimme deurbel is voorzien van twee camera's: één bovenaan en één naar beneden gericht. Op deze manier heeft de deurbel geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. De camera aan de onderkant heeft zelfs de mogelijkheid om pakketjes die voor je deur staan te herkennen. Je kunt de video deurbel aansluiten op je bestaande bedrading, maar ook draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam beveiligingscamera's houden de rest van de omgeving scherp in de gaten met hun full HD beeldkwaliteit. Zowel de camera's als de deurbel zijn in staat om personen te herkennen, waardoor je geen valse meldingen zult ontvangen. Alle beelden kun je eenvoudig bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbonden worden met de HomeBase, die via een ethernetkabel aan je router is gekoppeld. Het basisstation heeft ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Nadat je de ethernetkabel hebt aangesloten op je router, zal de HomeBase automatisch je wifi herkennen en draadloos verbinding maken. Met het Eufycam 2-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro ben je altijd op de hoogte van wat er zich afs.

Pluspunten
  • Deze deurbel beschikt over 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes

    .

    Hiervoor is geen abonnement vereist. Aangezien de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, neemt de batterijduur af. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals