Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Met het Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery kun je niet alleen je voordeur in de gaten houden, maar ook twee extra ruimtes in of rondom je huis. Dit pakket bevat een duopack Eufycam 2 beveiligingscamera's en de Eufy Video Doorbell Battery. Je kunt deze apparaten eenvoudig koppelen aan het meegeleverde basisstation, dat de beelden lokaal opslaat op een geheugen van 16 GB. Om te beginnen, verbind je het basisstation met je router via een ethernetkabel. Hierdoor kan het basisstation je wifi-router herkennen, waarna je de HomeBase draadloos kunt gebruiken. Via een veilige en versleutelde verbinding kun je de camerabeelden bekijken in de Eufy app. Het beste van alles is dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden op te slaan of terug te kijken. De Eufycam 2 en de Video Doorbell sturen meldingen bij beweging en kunnen het verschil herkennen tussen mensen en dieren. Dankzij de eenvoudige koppeling met de Google Assistant of Amazon Alexa kun je ze ook naadloos integreren in je slimme huis. Met dit Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • De apparaten onderscheiden tussen mensen, dieren en voorwerpen. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken, omdat de apparaten de beelden lokaal opslaan. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd naast de bestaande bedrading.

Minpunten
  • Het basisstation heeft een interne geheugen van 16 GB, dat niet uitbreidbaar is. Als je de camera's meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2 Duo Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals