Eufycam 2 Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88413D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Duo Pack.

Specificaties Eufycam 2 Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88413D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Duo Pack

Met het Eufycam 2 Duo Pack heb je de mogelijkheid om verschillende locaties zowel binnen als buiten te bewaken. Dit pakket bevat 2 camera's die eenvoudig kunnen worden gekoppeld aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen. Een van de verbeteringen van deze camera's is de verbeterde nachtvisie en de geavanceerde bewegingssensor. Deze sensor herkent mensen, zodat de camera niet onnodig opneemt wanneer er bijvoorbeeld een dier in beeld verschijnt. Een ander belangrijk kenmerk van deze camera's is het grotere bereik, waardoor het signaal op grotere afstand van het basisstation nog steeds goed blijft. Voordat je de camera's kunt gebruiken, moet het basisstation eerst met een ethernetkabel aan je router worden verbonden. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Een groot voordeel van de Eufycam 2 is dat deze beelden lokaal opslaat, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Je kunt de opgenomen beelden gemakkelijk en veilig bekijken via de app. Bovendien gaat de ingebouwde batterij van de camera's ongeveer een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je ze eenvoudig kunt opladen. Met het Eufycam 2 Duo Pack krijg je niet alleen hoogwaardige beveiligingscamera's, maar ook een gebruiksvriendelijk systeem dat je volledige gemoedsrust biedt. Of je nu je.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden te bekijken. Met behulp van de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur vermindert wanneer je de camera dagelijks meer dan 5 minuten gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Duo Pack. 

De review over Eufycam 2 Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals