Eufycam 2 5-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81143D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 5-Pack.

Specificaties Eufycam 2 5-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 5-Pack

Dit Eufycam 2 5-Pack is ideaal voor het bewaken van verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Met de 5 camera's kun je ervoor zorgen dat elk hoekje van je huis of tuin in de gaten wordt gehouden. Een geweldige functie van deze camera's is dat ze compatibel zijn met spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Hierdoor kun je ze eenvoudig bedienen met je stem. De camera's worden draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation wordt eerst met een ethernetkabel aan je router verbonden en vervolgens maakt het basisstation draadloos verbinding met je wifi-router. Hierdoor kun je de camera's gemakkelijk plaatsen waar je maar wilt, zonder gedoe met kabels. Bovendien hebben de camera's een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. De bewegingssensor is geavanceerd genoeg om alleen mensen te herkennen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onnodige opnames van dieren. Een ander voordeel van de Eufycam 2 is dat de beelden lokaal worden opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames te bewaren. Je kunt de beelden eenvoudig bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Daarnaast gaat de ingebouwde batterij van de camera's gemiddeld een jaar mee, waarna je deze eenvoudig kunt opladen. Met het Eufycam 2 5-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemakkelijke bediening, zodat je met.

Pluspunten
  • Omdat de camera beelden lokaal opslaat, hoef je geen cloudabonnement of sd-kaart te hebben om beelden terug te kijken. Met de krachtige magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt

    .

    De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 5-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 5-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 5-Pack. 

De review over Eufycam 2 5-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals