Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig nu je huis met gemak van voordeur tot achtertuin dankzij deze set van 3 Eufycam 2 IP-camera's en een Eufy Video Doorbell. Met deze draadloze apparaten kun je ze overal plaatsen waar er ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Het basisstation wordt eerst verbonden met je router via een ethernetkabel en maakt vervolgens draadloos verbinding met je wifi-router. De krachtige batterijen zorgen ervoor dat je deze camera's en deurbel tot wel 1 jaar kunt gebruiken zonder op te laden, terwijl je de beelden lokaal beveiligd opslaat zonder dat je een abonnement nodig hebt om ze terug te kijken. De slimme sensor in zowel de camera's als de deurbel herkent mensen, waardoor onnodige opnames van dieren worden voorkomen. Via de bijbehorende app kun je direct communiceren met je bezoekers. Bovendien kun je de camera's en deurbel koppelen met Apple HomeKit, waardoor je ze eenvoudig kunt bedienen met behulp van Siri. Dankzij deze geavanceerde set hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Bescherm jezelf en je dierbaren met de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery.

Pluspunten
  • Aangezien de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te bekijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2 3-Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals