Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8213G11

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Mis nooit meer een moment voor je voordeur met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase. Deze innovatieve deurbel is uitgerust met 2 camera's, één boven en één naar beneden gericht, waardoor er geen dode hoeken zijn en je een volledig beeld hebt van iedereen die voor je deur staat. Bovendien heeft de camera aan de onderkant de mogelijkheid om pakketjes te herkennen. Wat deze deurbel echt onderscheidt, zijn de 2 sensoren die personen kunnen detecteren. De infraroodsensor herkent mensen op basis van lichaamswarmte, terwijl de radar bewegingen scant. Hierdoor kan de deurbel nog beter onderscheid maken tussen familieleden, huisdieren en onbekenden die voor de deur staan. De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro wordt geleverd met de handige HomeBase, die ingebouwde opslag heeft. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Sluit het basisstation eenvoudig aan op je router met een ethernetkabel en laat het apparaat je wifi herkennen. Zodra dit is gedaan, kan de HomeBase draadloos verbinding maken met je wifi-netwerk. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist bij je voordeur. Met de geavanceerde camera's en sensoren, samen met de handige opslagfunctie van de HomeBase, ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat.

Pluspunten
  • Deze deurbel is voorzien van 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel maakt onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en hiervoor heb je geen abonnement nodig. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel via de bestaande bedrading als draadloos geïnstalleerd worden.

Minpunten
  • Het interne geheugen van het basisstation van 16 GB is niet mogelijk om uit te breiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase. 

De review over Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals