Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8741021. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime

Met het Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime pakket hoef je nooit meer iets te missen wat er zich voor jouw voordeur afspeelt. Deze innovatieve deurbel is uitgerust met twee camera's: één boven en één naar beneden gericht. Hierdoor elimineert de deurbel alle dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig in beeld krijgen. De onderste camera heeft zelfs de mogelijkheid om pakketjes te herkennen. De bijgeleverde Chime geeft je binnen een melding wanneer er iemand aanbelt, waardoor je de Dual 2 Pro ook kunt gebruiken als een traditionele deurbel. De Eufy Deurbel 2 Pro beschikt over twee sensoren om personen te herkennen. Hierdoor is de deurbel in staat om nog beter te bepalen of het een familielid, huisdier of een onbekende is die voor de deur staat. Daarnaast bevat de meegeleverde HomeBase een ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om 24/7 beelden op te slaan. Het is belangrijk om te vermelden dat je een HomeBase nodig hebt om gebruik te kunnen maken van dit pakket. Met het Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime pakket ben je altijd op de hoogte van wat er zich voor je deur afspeelt. Of het nu gaat om het herkennen van pakketjes of het identificeren van bezoekers, deze slimme deurbel biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor jouw woning.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, zodat je niets hoeft te missen en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel onderscheidt bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, zonder dat je hiervoor een abonnement nodig hebt. Dankzij de extra bijgeleverde ontvanger zul je nooit meer een bezoeker voor de deur missen.

Minpunten
  • Het interne geheugen van het basisstation, dat 16 GB is, kan niet worden vergroot.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime. 

De review over Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals