Search
Close this search box.
  1. Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T80303D1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T80303D1

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Door de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro aan de Homebase 3 te koppelen, haal je een nog slimmere deurbel in huis. Deze deurbel is uitgerust met twee camera's, één die naar boven gericht is en één die naar beneden kijkt. Hierdoor heb je geen last van dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig zien. Daarnaast is de onderste camera in staat om pakketjes te herkennen die voor je deur staan. De Homebase 3 is een geüpgradede versie van de standaard Homebase 2 en biedt nog meer slimme functies. Zo heeft hij de mogelijkheid om mensen te herkennen en zorgt hij voor een uiterst stabiele verbinding. De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is voorzien van twee sensoren om personen te detecteren. De infraroodsensor herkent personen op basis van lichaamswarmte en de radar scant bewegingen. Met de meegeleverde Homebase 3 is je deurbel constant verbonden met het internet en kun je 24/7 opnemen. Bovendien kun je het geheugen uitbreiden met een harde schijf. Let op: de Homebase 3 is nog niet compatibel met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Homebase 3 haal je de ultieme beveiliging voor je deur in huis. Dankzij de dubbele camera's en geavanceerde sensoren mis je geen enkel detail van wie er voor je deur staat. Bovendien zorgt de verbeterde Homebase 3 voor een nog bet.

Pluspunten
  • Deze deurbel beschikt over 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel herkent bekende personen, onbekenden, dieren en pakketjes, en hiervoor heb je geen abonnement nodig. Dankzij de Homebase 3 zorgt je deurbel voor een extra stabiele internetverbinding.

Minpunten
  • Om de meest stabiele verbinding te krijgen, verbind je de Homebase met een ethernetkabel aan je router.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3. 

De review over Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals