Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8741021. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Met het Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime pakket ben je altijd op de hoogte van wat er zich voor jouw voordeur afspeelt. Deze geavanceerde deurbel is uitgerust met twee camera's, één gericht naar boven en één naar beneden. Hierdoor heb je geen last meer van dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn volledigheid zien. De onderste camera beschikt bovendien over de mogelijkheid om pakketjes te herkennen, zodat je geen enkele belangrijke levering meer hoeft te missen. Inclusief bij dit pakket is de handige Chime, die je binnen een melding geeft wanneer er iemand aanbelt. Hierdoor kun je de Dual 2 Pro ook gebruiken als een traditionele deurbel. Daarnaast is de Eufy Deurbel 2 Pro voorzien van twee sensoren voor persoonsherkenning. Dit zorgt ervoor dat je minder onnodige meldingen ontvangt en alleen op de hoogte wordt gebracht wanneer er daadwerkelijk iemand voor de deur staat. Let op: om gebruik te kunnen maken van dit pakket heb je een HomeBase nodig. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemak. Mis nooit meer belangrijke momenten voor je deur en houd altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Deze deurbel beschikt over 2 camera's, daardoor mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel maakt onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor is geen abonnement vereist. Dankzij de extra meegeleverde ontvanger mis je nooit meer een bezoeker voor de deur.

Minpunten
  • Om dit pakket te gebruiken, heb je een HomeBase nodig die niet is meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime. 

De review over Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals