Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime

Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8741021. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime

De Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime is de perfecte toevoeging aan jouw slimme beveiligingssysteem. Deze draadloze deurbel biedt je de mogelijkheid om overal de beelden van je voordeur te bekijken, zonder dat je extra hoeft te betalen voor een cloudabonnement. Je kunt hem eenvoudig koppelen aan een Eufy basisstation (niet meegeleverd), wat ervoor zorgt dat de beelden lokaal worden opgeslagen. Hierdoor kun je altijd veilig en versleuteld toegang krijgen tot de beelden via de app. Met de Eufy Video Doorbell Battery kun je genieten van haarscherpe beelden dankzij de indrukwekkende 2K resolutie. Zo zie je bezoekers altijd duidelijk en kun je direct met ze communiceren via de app. Daarnaast ontvang je meldingen bij beweging en kun je met de ingebouwde functie het verschil tussen mensen en dieren herkennen. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Deze deurbel is ook gemakkelijk te integreren met je slimme assistent, zoals de Google Assistant of Amazon Alexa. Hierdoor kun je de deurbel bedienen met je stem en hoef je niet eens je telefoon te gebruiken. Let op: dit pakket werkt niet zonder een Eufy HomeBase, dus zorg ervoor dat je er al een hebt of schaf deze apart aan om optimaal gebruik te maken van de Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime.

Pluspunten
  • Dankzij de extra meegeleverde ontvanger zul je nooit meer een bezoeker voor de deur missen. Aangezien de deurbel beelden lokaal opslaat, heb je geen abonnement op de cloud of een SD-kaart nodig om beelden terug te bekijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Om de deurbel te kunnen gebruiken en beelden op te slaan, heb je een Eufy basisstation nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime. 

De review over Eufy Video Doorbell Battery Uitbreiding + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals