Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding

Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding

De Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding is de perfecte toevoeging aan je slimme deurbel systeem. Met deze draadloze deurbel installeer je gemakkelijk een extra bel bij je voordeur. Verbind de deurbel met je Eufy Basisstation (niet meegeleverd) en geniet van de vrijheid om overal de beelden van je deurbel te bekijken. Het beste van alles? Je hoeft geen extra kosten te betalen voor een cloudabonnement. Het basisstation slaat alle beelden lokaal op, waardoor je ze veilig en versleuteld kunt bekijken via de handige app. Met de Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Dankzij de indrukwekkende 2K resolutie zijn bezoekers haarscherp in beeld, zodat je geen enkel detail mist. Via de app kun je direct communiceren met je bezoekers, zelfs als je niet thuis bent. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over valse meldingen, want de deurbel herkent het verschil tussen mensen en dieren. Voor nog meer gemak kun je de deurbel eenvoudig koppelen aan je Google Assistant of Amazon Alexa, zodat je ook via spraakopdrachten de deurbel kunt bedienen. Kortom, met de Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding geniet je van maximale beveiliging en gebruiksgemak voor je huis.

Pluspunten
  • Bij het detecteren van beweging ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Vanwege het lokale opslaan van beelden door de deurbel, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Deze slimme deurbel functioneert niet zonder Eufy basistation, heb je nog geen Eufy camera's? Neem dan een kijkje naar het pakket inclusief basisstation.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding. 

De review over Eufy Video Doorbell Battery uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals