Search
Close this search box.
  1. Eufy Video Doorbell Battery Slim

Eufy Video Doorbell Battery Slim Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8220311. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Battery Slim.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Slim

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8220311

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Slim

De Eufy Video Doorbell Battery Slim is een innovatieve toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Deze slimme deurbel biedt niet alleen een gong om je te waarschuwen wanneer er iemand voor de deur staat, maar slaat ook beeldmateriaal lokaal op voor jouw gemoedsrust. Met de bijgeleverde SD-kaart in de gong kun je de beelden van bezoekers gemakkelijk opslaan en later bekijken. Plaats de gong in een stopcontact en je zult zowel via de handige app als in huis een melding ontvangen wanneer er iemand aanbelt. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook rechtstreeks communiceren met degene voor de deur via de app, waardoor je altijd in controle bent, zelfs als je niet thuis bent. Een ander voordeel van de Eufy Video Doorbell Battery Slim is dat hij werkt op een oplaadbare batterij die ongeveer 4 maanden meegaat. Hierdoor is de installatie een fluitje van een cent, zonder gedoe met bedrading. Bovendien is deze deurbel compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor je hem kunt integreren in jouw slimme huisopstelling. Bescherm jouw huis en verwelkom bezoekers op een slimme en veilige manier met de Eufy Video Doorbell Battery Slim.

Pluspunten
  • Aangezien de deurbel beelden op een geheugenkaart opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement om de beelden terug te kijken. Door de oplaadbare batterij kan de deurbel draadloos geïnstalleerd worden. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa om deze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken heb je een sterk wifi-signaal bij jouw voordeur nodig. Als je de deurbel vaak gebruikt, zal de batterij sneller leeg raken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Battery Slim

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Slim tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Battery Slim. 

De review over Eufy Video Doorbell Battery Slim is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals