Search
Close this search box.
  1. Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Met de Eufy Video Doorbell Battery en Eufycam 2 Pro set zorg je voor directe beveiliging van je voordeur en de omgeving rondom je huis. Met behulp van de Eufy app kun je direct de beelden bekijken die beide beveiligingscamera's vastleggen. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt. De slimme deurbel is eenvoudig draadloos te installeren bij je voordeur. Het basisstation moet eerst met een ethernetkabel aan je router worden verbonden. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Het basisstation fungeert ook als een gong, dus je mist nooit meer een bezoeker. De Eufycam staat ook draadloos in verbinding met je basisstation. Je kunt hem zowel binnen als buiten plaatsen en ontvangt bewegingsmeldingen via de app. Beide camera's zijn uitgerust met nachtvisie, waardoor je ook 's nachts een helder beeld hebt. Met deze set kun je met een gerust hart de veiligheid van je huis bewaken, zowel overdag als 's nachts. Voel je veilig en beschermd met de Eufy Video Doorbell Battery en Eufycam 2 Pro set.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of een sd-kaart om de beelden terug te kijken. De camera kan mensen, dieren en voorwerpen onderscheiden. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • De levensduur van de batterij neemt af wanneer je de camera vaak gebruikt. Het interne geheugen van het basisstation, met een capaciteit van 16 GB, kan niet worden uitgebreid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro. 

De review over Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals