Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81143D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Bescherm niet alleen je voordeur, maar ook een extra ruimte in en rondom je huis met het Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 pakket. Dit geweldige pakket bevat de Eufy Video Doorbell Battery en een Eufycam 2 beveiligingscamera, waarmee je zowel je voordeur als andere belangrijke gebieden kunt bewaken. Deze twee apparaten worden eenvoudig gekoppeld aan het meegeleverde basisstation, dat de beelden lokaal opslaat met een geheugen van 16 GB. Om het basisstation te gebruiken, sluit je deze eerst aan op je router met een ethernetkabel. Hierdoor kan het basisstation je router herkennen en vervolgens kan je de HomeBase draadloos gebruiken. Met behulp van een veilige verbinding kan je de camerabeelden bekijken via de Eufy app, zonder dat je een abonnement nodig hebt om de beelden op te slaan of terug te kijken. Wat deze set echt uniek maakt, is dat zowel de Video Doorbell als de Eufycam 2 meldingen geven bij beweging en zelfs het verschil kunnen herkennen tussen mensen en dieren. Daarnaast kan je ze moeiteloos koppelen aan de Google Assistant of Amazon Alexa, waardoor ze een naadloos onderdeel worden van je slimme huis. Met dit Eufy pakket kan je met een gerust hart je huis in de gaten houden en genieten van een veilige en slimme beveiligingsoplossing.

Pluspunten
  • Beide apparaten onderscheiden tussen mensen, dieren en voorwerpen. Aangezien de apparaten afbeeldingen lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om afbeeldingen terug te bekijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het basisstation heeft een interne geheugen capaciteit van 16 GB, welke niet uitbreidbaar is. Als je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2. 

De review over Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals