Eufy Video Doorbell Battery Set Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E82101W4. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Video Doorbell Battery Set.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E82101W4

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set

De Eufy Video Doorbell Battery Set is een innovatieve toevoeging aan je voordeur, waarmee je een draadloze en slimme beveiligingsoplossing krijgt. Met het bijgeleverde basisstation hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van je beelden in de cloud, omdat het basisstation zelf de beelden opslaat op een lokaal geheugen van maar liefst 16 GB. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je beelden, waar je ook bent, via een versleutelde verbinding in de handige app. Om de Eufy Video Doorbell te installeren, verbind je eenvoudig het basisstation met je router via een ethernetkabel. Eenmaal verbonden, herkent het basisstation automatisch je router, waardoor je de HomeBase ook draadloos kunt gebruiken. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het leggen van kabels en je de deurbel op elke gewenste plek kunt installeren. Daarnaast heeft het basisstation een ingebouwde luidspreker, zodat je een geluidssignaal ontvangt wanneer er iemand aanbelt. Met de Eufy Video Doorbell ben je verzekerd van haarscherpe beelden, dankzij de indrukwekkende 2K resolutie. Of het nu overdag of 's nachts is, je kunt erop vertrouwen dat je bezoekers duidelijk te zien zijn. Daarnaast ontvang je meldingen op je smartphone bij beweging en kan de deurbel onderscheid maken tussen mensen en dieren. Dit zorgt ervoor dat je alleen relevante meldingen ontvangt en niet elke keer wordt gestoord door voor.

Pluspunten
  • Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Aangezien de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om ze later te bekijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het basisstation heeft een interne opslagcapaciteit van 16 GB die niet kan worden uitgebreid. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, moet je een sterk wifi-signaal hebben bij je HomeBase.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Video Doorbell Battery Set

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Video Doorbell Battery Set. 

De review over Eufy Video Doorbell Battery Set is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals