Eufy Solocam S40 Solar 2K Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81243W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S40 Solar 2K.

Specificaties Eufy Solocam S40 Solar 2K

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81243W1

Omschrijving van de Eufy Solocam S40 Solar 2K

Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K haal je een revolutionaire stand-alone camera in huis. Deze camera werkt volledig op zonne-energie, waardoor de batterij veel langer meegaat dan bij andere camera's. Slechts 2 uur direct zonlicht is voldoende om de camera de hele dag te laten functioneren. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van batterijen of het aansluiten van draden. De Eufy Solocam S40 Solar 2K staat op zichzelf en heeft geen HomeBase nodig, in tegenstelling tot andere Eufycams. Dit maakt de installatie nog eenvoudiger en flexibeler. Deze camera biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met zijn scherpe 2K resolutie. Niet alleen dat, maar de camera neemt 's nachts ook beelden in kleur op, in tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beeld vastleggen. Dit is te danken aan de ingebouwde spotlight, die ervoor zorgt dat je altijd duidelijke en gedetailleerde beelden hebt, zelfs in het donker. Bovendien detecteert de IP camera beweging en stuurt hij direct een melding naar je smartphone via de handige app. Hiermee kun je ook direct communiceren met een bezoeker via de tweeweg-audiofunctie. En als je echt iemand wilt laten schrikken, kan de camera zelfs een sirene laten afgaan. Kortom, de Eufy Solocam S40 Solar 2K biedt niet alleen uitstekende beveiliging, maar ook gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert anders dan de Eufycam, zonder een basisstation en is volledig op zichzelf staand. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera moet worden geplaatst op een plek in de zon om de batterij op te laden. Voor de plek waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S40 Solar 2K

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S40 Solar 2K tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S40 Solar 2K. 

De review over Eufy Solocam S40 Solar 2K is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals