Search
Close this search box.
  1. Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81243W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack.

Specificaties Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81243W1

Omschrijving van de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K haal je drie stand-alone camera's in huis die je onafhankelijk van een HomeBase kunt gebruiken. Deze innovatieve camera's werken op zonne-energie, waardoor de batterij langer meegaat. Slechts 2 uur direct zonlicht is voldoende om de camera een hele dag te laten functioneren. Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K ben je dus verzekerd van continue beveiliging zonder je zorgen te maken over lege batterijen. Deze camera's nemen op in scherpe 2k resolutie, waardoor je heldere beelden kunt verwachten. Wat deze camera's uniek maakt, is dat ze 's nachts ook beeld in kleur opnemen, in tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beelden vastleggen. Dit komt door de geïntegreerde spotlight die ervoor zorgt dat je altijd duidelijke en gedetailleerde beelden hebt, zelfs in het donker. Daarnaast detecteert de IP camera beweging en stuurt direct een melding naar de app op je telefoon, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K kun je niet alleen zien wat er gebeurt, maar ook communiceren met bezoekers. Via de app kun je eenvoudig terugpraten tegen degene die zich voor de camera bevindt. Wil je indringers echt afschrikken? Dan kun je de camera zo instellen dat er een sirene afgaat zodra er beweging wordt gedetecteerd. En alsof dat nog niet geno.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert anders dan de Eufycam zonder een basissysteem en is volledig zelfstandig. Met behulp van het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden te bekijken.

Minpunten
  • De camera heeft een zonnige plaats nodig om de batterij op te laden. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack. 

De review over Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals