Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81243W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack.

Specificaties Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81243W1

Omschrijving van de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack breng je geavanceerde, stand-alone camera's naar je huis. Deze camera's werken op zonne-energie, waardoor de batterij langer meegaat. Slechts 2 uur direct zonlicht is voldoende om de camera de hele dag te laten functioneren. De Eufy Solocam is volledig zelfstandig en werkt zonder HomeBase, wat hem onderscheidt van andere Eufycams. De camera legt beelden vast in scherpe 2K resolutie. Bovendien kan de camera 's nachts ook kleurenbeelden opnemen, in tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beelden vastleggen. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde schijnwerper. De IP-camera detecteert beweging en stuurt direct een melding naar jouw smartphone via de handige app. Via deze app kun je ook direct communiceren met een bezoeker. En als je iemand echt wilt laten schrikken, kan de camera zelfs een sirene laten afgaan. De installatie is zeer eenvoudig omdat de Eufy Spotlight Cam Solar 2K volledig draadloos is. Je hebt dus geen gedoe met kabels en snoeren. Bovendien is de camera weerbestendig, dus hij kan zonder problemen buiten worden geplaatst. Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemak, zonder gedoe met bekabeling en met een batterij die wordt opgeladen door de kracht van de zon.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert anders dan de Eufycam, zonder een basisstation en is volledig onafhankelijk. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Vanwege het feit dat de camera lokaal beelden opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of SD-kaart om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft een zonnige plek nodig om de batterij op te laden. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack. 

De review over Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals