Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8220311. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8220311

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Beveilig je woning optimaal met de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim. Deze combinatie van een buiten ip-camera en een video deurbel zorgt voor een uitstekende beveiliging van je huis. De Eufy Solocam S220 Solar is speciaal ontworpen voor buitengebruik en beschikt over een ingebouwde batterij die wordt opgeladen door zonne-energie. Met slechts 3 uur direct zonlicht per dag kan de camera zelfs een extra dag functioneren op de batterij. Zelfs zonder direct zonlicht hoef je de batterij slechts eens in de 3 maanden op te laden. Deze camera maakt opnames in scherpe 2K resolutie, waardoor je kunt inzoomen en gezichten duidelijk kunt herkennen. De IP camera detecteert beweging en kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en andere bewegingen. Naast de camera ontvang je ook de Eufy Video Doorbell Battery Slim, een slimme deurbel met gong, die het beeldmateriaal lokaal opslaat. In de gong is een SD-kaart ingebouwd waarop je de beelden kunt bewaren. Je kunt de gong eenvoudig aansluiten op een stopcontact, waarna je zowel via de app als in huis een melding ontvangt wanneer er iemand voor de deur staat. Bovendien kun je deze apparaten ook koppelen aan Alexa en Google Assistant, waardoor je nog meer controle hebt over je beveiligingssysteem. Met de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim ben je verzekerd van een betrouwbare en geav.

Pluspunten
  • Beveilig uw huis met een buitencamera en een videodeurbel, zodat u altijd kunt zien wie of wat er langskomt. Doordat de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, heeft u geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa en laat hem samenwerken met uw andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Voor de camera en deurbel heb je een sterk wifi signaal nodig. 's Nachts neemt de camera geen beeld in kleur op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim. 

De review over Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals