Search
Close this search box.
  1. Eufy Solocam S220 Solar

Eufy Solocam S220 Solar Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8134321. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S220 Solar.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8134321

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar

De Eufy Solocam S220 Solar is een innovatieve keuze voor het beveiligen van je buitenruimte. Deze geavanceerde ip-camera is speciaal ontworpen om te werken op zonne-energie, waardoor je niet alleen milieuvriendelijk bent, maar ook profiteert van langere batterijduur. Met slechts 3 uur direct zonlicht per dag kan de camera een extra dag meegaan op zijn ingebouwde batterij. Zelfs zonder direct zonlicht hoef je de batterij gemiddeld slechts eens in de 3 maanden op te laden. De Eufy Solocam S220 Solar levert beelden van hoge kwaliteit dankzij de scherpe 2k resolutie. Of je nu wilt inzoomen om details te bekijken of gezichten duidelijk wilt zien, deze camera zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. Daarnaast is de camera uitgerust met geavanceerde bewegingsdetectie, waardoor hij in staat is om onderscheid te maken tussen mensen, dieren en andere bewegingen. Je ontvangt direct een melding via de app wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er zich rondom je huis afspeelt. Wat deze ip-camera helemaal bijzonder maakt, is dat je niet alleen kunt zien wat er gebeurt, maar ook kunt communiceren met bezoekers. Met de handige app kun je eenvoudig terugpraten tegen een bezoeker, waar je ook bent. De draadloze installatie van de Eufy Solocam S220 Solar maakt het nog gemakkelijker en je hebt geen Homebase nodig om de camera te.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert anders dan de Eufycam, zonder een basisstation en is volledig op zichzelf staand. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera installeert. De camera neemt 's nachts geen beelden in kleur op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S220 Solar

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S220 Solar. 

De review over Eufy Solocam S220 Solar is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals