Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8134321. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8134321

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Het Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack is de perfecte oplossing om je buitenruimte te beveiligen. Deze set van 3 ip-camera's is speciaal ontworpen voor buitengebruik en biedt betrouwbare bewaking. Wat deze camera's echt uniek maakt, is hun ingebouwde batterij en de mogelijkheid om op te laden via zonne-energie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen en gaat de batterij langer mee. Met slechts 3 uur direct zonlicht kan de levensduur van de batterij met 1 dag worden verlengd, waardoor je constant beveiligd bent. Deze camera's zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om je een kristalhelder beeld te bieden. Met een scherpe 2k resolutie kun je gemakkelijk inzoomen en zelfs de kleinste details vastleggen. Dit betekent dat je gezichten duidelijk kunt zien, zelfs bij weinig licht. Bovendien hebben de Eufy Solocam S220 Solar camera's geavanceerde bewegingsdetectie, waardoor ze onderscheid kunnen maken tussen mensen, dieren en andere objecten. Zo ontvang je alleen meldingen wanneer het echt nodig is. De installatie van deze draadloze camera's is een fluitje van een cent. Je hebt geen Homebase nodig, dus je kunt ze direct gebruiken. En met de handige Eufy app kun je altijd en overal toegang krijgen tot de beelden. Bescherm je huis en geniet van gemoedsrust met het Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert zonder basisstation, in tegenstelling tot de Eufycam, en is volledig zelfstandig. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft een zonnige plek nodig om de batterij op te laden. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack. 

De review over Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals