Search
Close this search box.
  1. Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8134321. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8134321

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Het Eufy Solocam S220 Solar 2-pack is de perfecte oplossing om je buitenruimte te beveiligen. Deze set van 2 ip-camera's is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. Wat deze camera's echt uniek maakt, is dat ze zijn uitgerust met een ingebouwde batterij en de mogelijkheid hebben om op te laden via zonne-energie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het constant vervangen of opladen van de batterij. Met slechts 3 uur direct zonlicht per dag kunnen de camera's een extra dag meegaan op de batterij, waardoor je langer kunt genieten van een veilig gevoel. Zelfs zonder direct zonlicht hoef je de batterij slechts eens in de 3 maanden op te laden. Dit maakt de Eufy Solocam S220 Solar 2-pack de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke beveiligingsoplossing. Naast de indrukwekkende batterijduur, bieden deze camera's ook een scherpe 2k resolutie. Hierdoor kun je gemakkelijk inzoomen en gezichten duidelijk herkennen. De camera's zijn uitgerust met geavanceerde bewegingsdetectie, waardoor ze onderscheid kunnen maken tussen mensen, dieren en andere bewegingen. Ontvang direct meldingen via de handige app op je telefoon, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. De installatie van de Eufy Solocam S220 is uiterst eenvoudig, omdat de camera draadloos is. Je hebt zelfs geen Homebase nod.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert in tegenstelling tot de Eufycam zonder basisstation en is volledig zelfstandig. Met behulp van het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Doordat de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft een zonnige plek nodig om zijn batterij op te kunnen laden. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig. 's Nachts neemt de camera geen kleurenbeeld op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack. 

De review over Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals