Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8410322. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Met het Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack kun je vol vertrouwen twee kamers of één grote kamer in je huis volledig bewaken. Deze geavanceerde camera's draaien automatisch mee wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je geen enkel detail mist. De beelden die ze vastleggen hebben een indrukwekkende resolutie van 2K, waardoor je kunt genieten van haarscherpe beelden die nog gedetailleerder zijn dan traditionele full HD beelden. Dankzij de handige Eufy app op je telefoon kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden. Zodra er opvallende geluiden worden gedetecteerd of er beweging wordt waargenomen, ontvang je direct een melding op je telefoon. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt en kun je direct actie ondernemen indien nodig. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, want deze camera's zijn voorzien van nachtvisie waardoor je probleemloos alles kunt zien, zelfs in de meest duistere hoekjes. De Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack werkt op netstroom, waardoor je nooit meer de batterij hoeft op te laden. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een betrouwbare en constante werking. De beelden die de camera's vastleggen kun je eenvoudig opslaan op een microSD-kaart (niet inbegrepen), zodat je ze later kunt bekijken en analyseren. Wil je liever.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder Eufy Homebase. De camera's hebben de mogelijkheid om op afstand te draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf kun je beelden rechtstreeks op deze camera's opslaan.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera's. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack. 

De review over Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals