Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8410322. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

De Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is een revolutionaire beveiligingscamera die je hele kamer binnenshuis nauwlettend in de gaten houdt. Met zijn geavanceerde bewegingsdetectie draait de camera automatisch mee, waardoor je geen enkel detail mist. Het kristalheldere beeldmateriaal met een resolutie van 2K zorgt ervoor dat je geniet van haarscherpe beelden die zelfs scherper zijn dan traditionele full HD beelden. Met de handige Eufy app op je telefoon kun je de camera eenvoudig koppelen en bedienen. Je ontvangt direct een melding op je telefoon bij opvallende geluiden of detectie van beweging, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in je huis gebeurt. Zelfs in het donker biedt de camera uitstekend zicht dankzij de geavanceerde nachtvisie. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over wat er zich afspeelt wanneer het licht gedimd is. De installatie van deze camera is een fluitje van een cent. Je hoeft de camera alleen maar aan te sluiten op netstroom en je kunt direct aan de slag. Het opladen van batterijen behoort tot het verleden. Wil je beelden opslaan? Geen probleem! Met een microSD-kaart kun je al je opnames veilig bewaren. Houd er rekening mee dat de microSD-kaart niet is inbegrepen. Als je liever gebruik wilt maken van cloudopslag, kun je tegen een kleine maandelijkse vergoeding van 2,99 euro genieten van extra opslagruimte.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder Eufy Homebase. De camera heeft de mogelijkheid om op afstand te draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf kun je beelden direct op deze camera opslaan.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt. 

De review over Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals