Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8410322. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit

Met de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit zorg je voor de beveiliging van maar liefst 5 kamers in je huis. De camera's bieden een haarscherpe beeldkwaliteit met een resolutie van 2K, waardoor je alles wat er in je woning gebeurt duidelijk kunt zien. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, want dankzij de geavanceerde nachtvisie blijft alles goed zichtbaar. Met deze slimme camera's ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Wanneer er opvallende geluiden of bewegingen worden gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je smartphone via de handige Eufy app. Zo weet je bijvoorbeeld meteen wanneer je hond enthousiast door de kamer rent of wanneer er onverwachte activiteit plaatsvindt. Bovendien beschikt de camera over een ingebouwde luidspreker en microfoon, waardoor je via de Eufy app ook nog eens met mensen thuis kunt communiceren. Voor het opslaan van de beelden heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een microSD-kaart te gebruiken, waarop je de beelden kunt bewaren. Houd er wel rekening mee dat deze niet bij de camera's is inbegrepen. Wil je liever gebruikmaken van cloudopslag? Dan kun je tegen een maandelijkse betaling van slechts 2,99 euro per maand je beelden veilig in de cloud opslaan. Kortom, met de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit haal je.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder Eufy Homebase. De camera's hebben de mogelijkheid om op afstand te draaien, kantelen en zoomen. Met het SD-kaartslot kun je beelden direct opslaan op deze camera's.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera's installeert, met een wifi-versterker maak je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera's. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit. 

De review over Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 5-Pack wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals