Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8410322. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit

Met de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit haal je vier camera's in huis die je helpen bij het beveiligen van maar liefst vier kamers. De beelden die deze camera's vastleggen hebben een indrukwekkende resolutie van 2K, waardoor je altijd duidelijk kunt zien wat er precies in je huis gebeurt. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, dankzij de geavanceerde nachtvisie functie blijft geen enkel detail onopgemerkt. Wat deze camera's echt uniek maakt, is de Eufy app. Hiermee ontvang je direct meldingen op je smartphone wanneer er opmerkelijke geluiden of bewegingen worden gedetecteerd. Of het nu gaat om je huilende baby of een verdachte activiteit, je bent altijd op de hoogte van wat er zich in je huis afspeelt. Daarnaast zorgen de bewegingssensoren ervoor dat de camera's automatisch meedraaien wanneer er verdachte bewegingen worden waargenomen, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, waar je ook bent in de kamer. Naast de vele handige functies biedt de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit ook verschillende opslagopties. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een microSD-kaart, die echter niet wordt meegeleverd. Als alternatief is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor cloudopslag, waarvoor je een maandelijks bedrag van slechts 2,99 euro betaalt. Kortom, met dit complete.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder Eufy Homebase. De camera's kunnen op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera's op.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plek waar je de camera's installeert

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera's. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit. 

De review over Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 4-Pack wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals