Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8410322. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Met het Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack kun je nu maar liefst 3 kamers in je huis volledig bewaken. Deze cameraset is uitgerust met bewegingsdetectie, waardoor de camera's automatisch meedraaien en je geen enkel detail mist. Met een resolutie van maar liefst 2K biedt het beeldmateriaal een ongeëvenaarde scherpte, waardoor je alles glashelder kunt zien. Deze camera's kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan de handige Eufy app op je telefoon. Hiermee ontvang je direct meldingen bij opvallende geluiden of bewegingsdetectie, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er in je huis gebeurt. Zelfs in het donker biedt deze camera uitstekend zicht dankzij de ingebouwde nachtvisie. Een ander groot voordeel van deze camera is dat deze werkt op netstroom, waardoor je nooit meer de batterij hoeft op te laden. Daarnaast kun je de beelden eenvoudig opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd). Wil je nog meer gemoedsrust? Dan kun je ook kiezen voor cloudopslag, waarbij je slechts 2,99 euro per maand betaalt. Met het Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack ben je altijd verzekerd van een veilig en goed beveiligd huis.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook zonder Eufy Homebase gebruiken. De camera's kunnen op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera's.

Minpunten
  • Op de plek waar je de camera's installeert, is een goede wifi-signaal vereist

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera's creëren. De SD-kaart om beelden op te slaan is niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack. 

De review over Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals