Search
Close this search box.
  1. Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro.

Specificaties Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Houd je huis veilig met het Eufy Home Alarm Kit 7-delig alarmsysteem inclusief Eufycam 2 Pro. Dit slimme alarmsysteem bestaat uit een basisstation, een cijferpaneel, een bewegingssensor en 4 raam- of deursensoren. Met slechts een paar eenvoudige stappen, installeer je alles via wifi door elk onderdeel te koppelen aan de handige Eufy app. Via deze app kun je niet alleen camerabeelden bekijken, maar ontvang je ook meldingen van de sensoren. En het beste van alles? Je hoeft geen maandelijkse abonnementskosten te betalen, omdat het basisstation alle gegevens veilig versleutelt en lokaal opslaat. Om te beginnen, verbind je het basisstation met je router via een ethernetkabel. Zodra dit is gedaan, herkent het basisstation automatisch je wifi, waardoor het ook draadloos met je wifi kan verbinden. Met het handige cijferpaneel kun je het alarm gemakkelijk in- of uitschakelen wanneer je het huis binnenkomt of verlaat. En als je het wilt, kun je het systeem eenvoudig uitbreiden met andere Eufy-producten, zoals de slimme deurbel, extra camera's of extra sensoren. Zo kun je jouw huis nog beter beveiligen en met een gerust hart genieten van je dagelijkse activiteiten, wetende dat jouw huis goed wordt bewaakt.

Pluspunten
  • Doordat het alarm lokaal gegevens opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om informatie of beelden op te slaan. Dankzij de 2K-resolutie heeft de camerabeeld een scherper beeld dan camera's met een Full HD-resolutie. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Google Assistant en Amazon Alexa.

Minpunten
  • Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro. 

De review over Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals