Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Eufy Home Alarm Kit 7-delig Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T89000D4. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Home Alarm Kit 7-delig.

Specificaties Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T89000D4

Omschrijving van de Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Zorg ervoor dat je huis veilig is met de Eufy Home Alarm Kit 7-delig. Dit intelligente alarmsysteem bevat een basisstation, een cijferpaneel, een bewegingssensor en maar liefst 4 raam- of deursensoren. Het installeren van het alarmsysteem is een fluitje van een cent, aangezien je elk onderdeel gewoon via wifi aan de Eufy app koppelt. Met behulp van deze handige app ontvang je direct meldingen van zowel de bewegingssensor als de raamsensoren. Een groot voordeel van dit alarmsysteem is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen. Dit komt doordat het basisstation alle gegevens versleuteld en lokaal opslaat. Het in- en uitschakelen van het alarm is zeer eenvoudig dankzij het handige cijferpaneel. Of je nu thuis komt of vertrekt, met een simpele druk op de knop regel je het allemaal. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het systeem ook nog eens gemakkelijk uitbreiden met andere Eufy producten. Denk hierbij aan de slimme deurbel, Eufy beveiligingscamera's of extra sensoren. Zo kun je jouw huis nog beter beschermen en met een gerust hart de deur uit gaan.

Pluspunten
  • Aangezien het alarm de gegevens lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om informatie of beelden te bewaren. Zodra het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Eufy app op je smartphone. Het alarmsysteem kan gekoppeld worden aan Google Assistant en Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket inclusief geen beveiligingscamera waarmee je direct thuis kunt meekijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Home Alarm Kit 7-delig tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Home Alarm Kit 7-delig. 

De review over Eufy Home Alarm Kit 7-delig is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals