Search
Close this search box.
  1. Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Eufy Home Alarm Kit 5-delig Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8990321. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Home Alarm Kit 5-delig.

Specificaties Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8990321

Omschrijving van de Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Beveilig je huis met het Eufy Home Alarm Kit 5-delig alarmsysteem. Dit slimme systeem bestaat uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor de ultieme beveiliging van je woning. Met het basisstation, het cijferpaneel en verschillende sensoren kun je eenvoudig je huis in de gaten houden. Het installeren van het alarmsysteem is simpel en snel. Verbind het basisstation met je router via een ethernetkabel en het systeem is direct klaar voor gebruik. Vervolgens kun je het alarmsysteem draadloos verbinden met je wifi router, zodat je overal in huis verbinding hebt. Via de handige Eufy app ontvang je meldingen van de bewegingssensor en raamsensoren, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in en rondom je huis gebeurt. Een groot voordeel van het Eufy Home Alarm Kit is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hebt. Het basisstation versleutelt en slaat alle gegevens lokaal op, waardoor je privacy gewaarborgd blijft. Daarnaast kun je het systeem eenvoudig uitbreiden met andere Eufy producten, zoals de slimme deurbel, beveiligingscamera's of extra sensoren. Zo kun je het alarmsysteem volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Met het Eufy Home Alarm Kit 5-delig ben je altijd verzekerd van een veilig en betrouwbaar alarmsysteem voor je huis.

Pluspunten
  • Aangezien het alarm de gegevens lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om informatie of beelden op te slaan. Zodra het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Eufy app op je smartphone. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Google Assistant en Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct bij te houden wat er bij jou thuis gebeurt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Home Alarm Kit 5-delig tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Home Alarm Kit 5-delig. 

De review over Eufy Home Alarm Kit 5-delig is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals