Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Eufy Eufycam 2C Uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81133D3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding.

Specificaties Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Met de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding breid je eenvoudig jouw Eufycam beveiligingssysteem uit. Voeg deze extra camera toe en bescherm een extra locatie in en rondom je huis. Dankzij de ingebouwde spotlight hoef je je geen zorgen te maken over beweging in het donker. Zodra de camera `s nachts beweging detecteert, gaat de spotlight automatisch aan. Maar maak je geen zorgen, de Eufycam 2C is slim genoeg om het verschil te herkennen tussen mensen, voorwerpen en dieren. Hierdoor gaat de lamp niet onnodig aan als er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. Deze camera werkt op een handige batterij en staat draadloos in verbinding met het basisstation, dat niet meegeleverd wordt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opslaan van beelden, want deze worden lokaal opgeslagen. Via een beveiligde verbinding kun je de beelden gemakkelijk terugkijken in de app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Met een gemiddeld gebruik gaat de ingebouwde batterij maar liefst 180 dagen mee. En wanneer deze leeg is, laad je hem eenvoudig weer op. Kortom, met de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding ben je verzekerd van een betrouwbare en slimme beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera detecteert mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem gemakkelijk installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur achteruitgaan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding. 

De review over Eufy Eufycam 2C Uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals