Eufy Eufycam 2C 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81133D3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Eufycam 2C 4-pack.

Specificaties Eufy Eufycam 2C 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C 4-pack

Met het Eufy Eufycam 2C 4-pack kun je maar liefst 4 verschillende locaties rondom je huis bewaken. Dit duo pack bevat camera's die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Een unieke functie van deze camera's is de ingebouwde spotlight, die automatisch aangaat wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Wat deze camera's nog slimmer maakt, is dat ze het verschil kunnen herkennen tussen mensen, voorwerpen en dieren. Hierdoor zal de spotlight niet onnodig aangaan wanneer er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. Een groot voordeel van deze camera's is dat ze op batterijen werken en draadloos verbonden zijn met het basisstation dat bijgeleverd wordt. Om het basisstation met je router te verbinden, hoef je alleen maar een ethernetkabel te gebruiken. Vervolgens zal het basisstation je wifi herkennen en draadloos verbinding maken met je wifi router. Het mooie hiervan is dat de beelden lokaal worden opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Je kunt de beelden eenvoudig terugkijken via een beveiligde verbinding in de handige bijbehorende app. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur, want deze gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik. Mocht de batterij leeg zijn, dan kun je deze eenvoudig weer opladen. Met het Eufy Eufycam 2C 4-pack ben je verzekerd van uitstekende beveiliging rondom je huis!

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt een onderscheid tussen personen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, je moet dan extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Eufycam 2C 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Eufycam 2C 4-pack. 

De review over Eufy Eufycam 2C 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals