Search
Close this search box.
  1. Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Met dit geweldige bewakingspakket van Eufy zorg je voor optimale beveiliging van je voordeur en de omgeving rondom je huis. In dit pakket vind je maar liefst 3 Eufycam 2C camera's en een deurbel die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wat dit pakket echt onderscheidt, is de ingebouwde spotlight van de camera's. Deze gaat automatisch aan zodra er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Zo blijft er geen enkel verdacht persoon onopgemerkt. Wat dit bewakingspakket nog beter maakt, is het feit dat zowel de camera's als de deurbel werken op batterijen en draadloos verbonden zijn met het meegeleverde basisstation. En raad eens? Dit basisstation staat ook in verbinding met je Eufy Video Doorbell Battery. Met deze deurbel zie je altijd direct wie er voor je deur staat en krijg je meteen een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. En het wordt nog leuker, want je kunt ook direct met die persoon praten. Zo blijf je altijd in controle, waar je ook bent. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos werkt, hoef je alleen het basisstation met een ethernetkabel aan te sluiten op je router. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig te bewaren. Met deze hoogwaardige beveiligingsset van Eufy ben je altijd gerustgesteld, wetende.

Pluspunten
  • De camera en deurbel werken ook op batterij, dus je hoeft niet met bedrading te knoeien. Je ontvangt een melding via de app bij bewegingsdetectie, zelfs in het donker. Aangezien de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur verslechtert als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, je moet dan extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery. 

De review over Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals