Search
Close this search box.
  1. Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack.

Specificaties Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Dit Eufycam 2 Pro 4-Pack bestaat uit vier camera's die je een ongekend scherpe kijkervaring bieden in een verbluffende 2K-resolutie. Of je nu een oogje wilt houden op de buitenkant van je huis of de binnenruimtes wilt monitoren, deze slimmer dan slimme beveiligingscamera's hebben het allemaal. Wat dit pakket echt geweldig maakt, is dat je de camera's kunt koppelen aan Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs kunt bedienen met je stem via Siri. Het enige wat je hoeft te doen, is ze draadloos verbinden met het basisstation. Om het basisstation te installeren, sluit je het eerst met een ethernetkabel aan op je router. Zodra dit is gebeurd, herkent het basisstation automatisch je wifi en maakt vervolgens draadloos verbinding met je wifi-router. Met verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor die alleen mensen herkent, hoef je je geen zorgen te maken over onnodige opnames van dieren die voorbijlopen. Deze camera's hebben een indrukwekkend draadloos bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds sterk blijft. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het opslaan van je beelden, omdat de Eufycam 2 Pro ze lokaal opslaat. Met een beveiligde verbinding kun je op elk gewenst moment in de app teruggaan en je beelden bekijken. Dit betekent dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je kostbare opnames veilig op te slaan.

Pluspunten
  • Als gevolg van de 2K-resolutie is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full HD-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit van het basisstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack. 

De review over Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals