Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis met gemak met de Eufy Eufycam 2 5-Pack en Video Doorbell Battery. Deze set bevat vijf draadloze IP-camera's en een slimme deurbel, waarmee je je hele woning kunt bewaken, van de voordeur tot de achtertuin. Je kunt de camera's en de deurbel eenvoudig overal plaatsen waar er ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Het basisstation is verbonden met je router via een ethernetkabel, zodat je altijd een stabiele verbinding hebt. Met de krachtige batterijen kun je de camera's tot wel 1 jaar en de deurbel tot 180 dagen lang gebruiken zonder op te laden. Je kunt de beelden lokaal en veilig opslaan, zodat je geen abonnement nodig hebt om ze terug te kijken. Bovendien is de camera en deurbel uitgerust met een slimme sensor die alleen mensen herkent, dus je krijgt geen onnodige meldingen als er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Met de handige app kun je direct communiceren met je bezoekers en kun je de camera's en deurbel eenvoudig bedienen via Siri, dankzij de integratie met Apple HomeKit. Met de Eufy Eufycam 2 5-Pack en Video Doorbell Battery heb je de ultieme beveiligingsoplossing voor je huis. Je kunt met een gerust hart je woning verlaten, wetende dat je altijd op de hoogte blijft van wat er rondom je huis gebeurt. Waar wacht je nog op? Bescherm je huis vandaag nog met deze fantastische set!

Pluspunten
  • Aangezien de camera's en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. Met de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals