Search
Close this search box.
  1. Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis optimaal met deze complete set van 4 Eufycam 2 IP-camera's en een Eufy Video Doorbell. Met deze draadloze camera's en deurbel ben je verzekerd van een veilige omgeving, zowel bij de voordeur als in de achtertuin. Dankzij het meegeleverde basisstation kun je deze camera's en deurbel eenvoudig overal plaatsen waar er ontvangst is. Sluit het basisstation eenvoudig aan op je router met de meegeleverde ethernetkabel en laat het vervolgens draadloos verbinding maken met je wifi-router. Zo ben je altijd verbonden en kun je de beelden gemakkelijk in de gaten houden. De krachtige batterijen van de Eufycam 2 en de Video Doorbell zorgen ervoor dat je tot wel 180 dagen (deurbel) of zelfs 1 jaar (camera's) kunt gebruiken zonder op te laden. Hierdoor kun je met een gerust hart je huis beveiligen, zonder je zorgen te maken over het opladen van de apparaten. Bovendien worden de beelden lokaal beveiligd opgeslagen, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Met de slimme sensor in zowel de camera's als de deurbel wordt alleen gefilmd als er daadwerkelijk mensen in beeld zijn, zodat je geen onnodige opnames hebt van dieren of andere zaken. Met de handige app kun je direct communiceren met je bezoekers, waar je ook bent. Je kunt de camera's en deurbel ook eenvoudig integreren met Apple HomeKit, zodat je ze kunt bedienen via Siri. Zo wordt beve.

Pluspunten
  • Omdat de camera's en deurbel beelden lokaal opslaan, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. Met de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je wilt. De camera's en deurbel kunnen mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals