Search
Close this search box.
  1. Eufy Entry Sensor

Eufy Entry Sensor Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T89000D4. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Entry Sensor.

Specificaties Eufy Entry Sensor

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T89000D4

Omschrijving van de Eufy Entry Sensor

Wil je extra gemoedsrust en beveiliging toevoegen aan jouw huis? Dan is de Eufy Entry Sensor de perfecte aanvulling op jouw Eufy Alarm systeem. Deze handige sensor kan gemakkelijk op elke deur of raam worden geplaatst, waardoor je direct een alarmsignaal ontvangt zodra deze geopend wordt. Wat deze Entry Sensor echt onderscheidt, is dat je niet alleen een luid alarm in huis hoort, maar ook een melding op je smartphone ontvangt. Dus zelfs als je niet thuis bent, kun je altijd op de hoogte blijven van wat er in jouw huis gebeurt. Het enige wat je hoeft te doen is de sensor koppelen aan een Eufy basisstation en je bent klaar om te gaan. Een ander groot voordeel van de Eufy Entry Sensor is dat deze werkt op een duurzame batterij die tot wel 2 jaar meegaat. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig batterijen vervangen. Geniet van de gemoedsrust die deze sensor biedt, wetende dat jouw huis altijd veilig en beveiligd is. Voeg de Eufy Entry Sensor vandaag nog toe aan jouw Eufy Alarm systeem en bescherm jouw huis en dierbaren tegen ongewenste indringers.

Pluspunten
  • Unknown
Minpunten
  • Unknown
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Entry Sensor

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Entry Sensor tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Entry Sensor. 

De review over Eufy Entry Sensor is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals