Search
Close this search box.
  1. Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8741021. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack.

Specificaties Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

De Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack is de perfecte oplossing voor een veilig en gemakkelijk thuis. Met de Eufy Video Doorbell Battery Slim hoef je je geen zorgen meer te maken over wie er voor je deur staat. Deze slimme deurbel wordt geleverd met een handige gong, die je in een stopcontact plaatst en beelden lokaal opslaat op een SD-kaart. Met deze deurbel hoor je niet alleen een melding op je smartphone wanneer er iemand voor de deur staat, maar je kunt ook in huis een signaal horen dankzij de gong. Bovendien kun je via de app de opgeslagen camerabeelden bekijken, die veilig zijn versleuteld. Op deze manier kun je altijd de controle behouden en direct communiceren met degene voor de deur, waar je ook bent. Een ander groot voordeel van de Eufy Video Doorbell Battery Slim is de oplaadbare batterij. Met een batterijduur van ongeveer 4 maanden hoef je je nooit zorgen te maken dat de deurbel niet werkt. Bovendien is de installatie super eenvoudig, omdat je geen bedrading hoeft aan te leggen zoals bij traditionele deurbellen. En alsof dat nog niet genoeg is, werkt deze deurbel ook samen met Alexa en Google Assistant, zodat je hem kunt bedienen met je stem. Kortom, met de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack geniet je van gemak, veiligheid en ultiem gebruiksgemak in je eigen huis.

Pluspunten
  • Aangezien de deurbel beelden op een geheugenkaart opslaat, is er geen cloudabonnement nodig om de beelden terug te kijken. Met de oplaadbare batterij kan de deurbel draadloos worden geïnstalleerd. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal nodig bij je voordeur. Als je de deurbel vaak gebruikt, raakt de batterij sneller leeg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack. 

De review over Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals