EKO X-Cube 45 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO 8713631189830. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO X-Cube 45 Liter Zwart.

Specificaties EKO X-Cube 45 Liter Zwart

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189830

Omschrijving van de EKO X-Cube 45 Liter Zwart

Met de EKO X-Cube 45 Liter Zwart wordt het wegwerpen van afval een geurloze en moeiteloze ervaring. Deze prullenbak is uitgerust met een geurfilter dat in de deksel is geplaatst, waardoor vervelende geurtjes worden verminderd. Voor een optimale werking vervang je het filter elke 4 tot 6 weken. Het openen van de prullenbak is eenvoudig gemaakt door het handige pedaal. Hierdoor heb je je handen vrij om het afval weg te gooien en blijft de deksel te allen tijde schoon. Zelfs als je ervoor kiest om de deksel met de hand te openen, zullen er geen vieze vingerafdrukken achterblijven dankzij de speciale coating. Het bevestigen van de afvalzak is ook een fluitje van een cent bij de EKO X-Cube 45 Liter Zwart. De zak wordt om de rand van de binnenemmer vastgemaakt en is gemakkelijk te vervangen door de rand van de deksel omhoog te zetten. Met een royale inhoud van 45 liter is deze prullenbak uitermate geschikt voor huishoudens van 4 tot 5 personen. Of je nu een druk gezin hebt of gewoon veel afval produceert, deze prullenbak biedt voldoende ruimte om al je afval gemakkelijk weg te gooien. Met zijn strakke zwarte design voegt de EKO X-Cube 45 Liter Zwart bovendien een stijlvolle touch toe aan elke keuken of woonkamer.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 45 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven nare geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken dankzij de fingerprintproof coating.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is kwetsbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO X-Cube 45 Liter Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO X-Cube 45 Liter Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO X-Cube 45 Liter Zwart. 

De review over EKO X-Cube 45 Liter Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals