EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO 8713631189816. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart.

Specificaties EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189816

Omschrijving van de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

Met de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart kun je moeiteloos 2 soorten afval scheiden. Denk hierbij aan het scheiden van plastic en restafval. Dankzij het geurfilter heb je geen last meer van onaangename geuren. Dit geurfilter bevindt zich in de deksel en kan elke 4 tot 6 weken worden vervangen voor optimale resultaten. Je kunt de prullenbak openen met je voet via het pedaal. Dit is erg handig, omdat je zo je handen vrij hebt voor het afval en de deksel schoon blijft. Als je toch liever de deksel met de hand opent, hoef je je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken dankzij de speciale coating. De afvalzak bevestig je gemakkelijk aan de rand van de binnenemmer. Het vervangen van de zak is eenvoudig doordat je de rand van de deksel omhoog kunt zetten. Met een inhoud van 40 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Naast zijn praktische functies heeft de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart ook een stijlvol design dat zeker niet misstaat in jouw keuken of woonkamer. Kortom, deze prullenbak is de ideale oplossing voor het efficiënt scheiden van afval in jouw huishouden.

Pluspunten
  • Je sorteert gemakkelijk afval in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij het geurfilter blijven nare geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank.

Minpunten
  • A metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart. 

De review over EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals