Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS

EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO 8713631716685. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS.

Specificaties EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631716685

Omschrijving van de EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS

Haal met de EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS een elegante prullenbak in huis. Deze prullenmand is perfect geschikt voor in de keuken, maar kan ook probleemloos op kantoor worden geplaatst dankzij de soft open en close techniek. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat het openen en sluiten van de afvalemmer geruisloos verloopt. Bovendien is de prullenbak voorzien van een geurfilter, waardoor nare luchtjes van etensresten of andere afvalsoorten niet kunnen ontsnappen. Deze afvalemmer is ook nog eens fingerprint proof, wat betekent dat vingerafdrukken niet zichtbaar blijven op het materiaal. Zo blijft de prullenbak altijd mooi en schoon. Met een inhoud van 30 liter is er voldoende ruimte om al je afval weg te gooien, en dankzij de handige binnenemmer is het legen ervan een fluitje van een cent. Kortom, de EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS is niet alleen praktisch en hygiënisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan iedere ruimte.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 30 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor thuiswerkers. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken, dankzij de fingerprintproof coating. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS. 

De review over EKO Touch Bar 30 Liter Mat RVS is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals