EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO VB 926840. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter.

Specificaties EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

Merk

EKO

Fabrikantcode

VB 926840

Omschrijving van de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

De EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn strakke vormgeving en matte RVS-afwerking is deze prullenbak een ware eyecatcher. Het unieke ontwerp met een extra breed pedaal maakt het mogelijk om de afvalemmer vanuit verschillende hoeken te openen, waardoor het weggooien van afval nog eenvoudiger wordt. Naast zijn functionaliteit is deze prullenbak ook praktisch in gebruik. Dankzij de vingerafdrukbestendige coating blijft hij er altijd schoon en smetteloos uitzien. Bovendien is hij uitgerust met een motion control sluiting, wat betekent dat het deksel gecontroleerd sluit zonder een harde klap van metaal op metaal. Dit zorgt voor een aangename en rustige ervaring bij het gebruik van de prullenbak. Met een inhoud van maar liefst 40 liter is deze afvalemmer perfect voor huishoudens die veel weg te gooien hebben. En als je even je handen vol hebt, is dat geen probleem. De stay-open functie zorgt ervoor dat het deksel open blijft staan, zodat je gemakkelijk meerdere items tegelijk kunt weggooien. Daarnaast is de prullenbak voorzien van een handige kunststof binnenemmer, waardoor het legen en schoonmaken een fluitje van een cent is. Met een hoogte van 65 cm is de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

Pluspunten
  • Deze afvalbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken dankzij de fingerprintproof-coating. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de afvalbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • A metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter. 

De review over EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals