Search
Close this search box.
  1. EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO 8713631198498. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal.

Specificaties EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631198498

Omschrijving van de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

De EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal is een innovatieve prullenbak die je handsfree bedient dankzij de geavanceerde ingebouwde sensor. Met een simpele beweging van je hand boven de sensor opent de deksel automatisch, waardoor je geen vingerafdrukken op het deksel achterlaat en je je handen vrij hebt om het afval weg te gooien. Bovendien sluit de deksel geruisloos, zodat je geen last hebt van harde geluiden. Door zijn rechthoekige vorm past de prullenbak perfect in een hoek of tegen de muur, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt in de keuken. Met een inhoud van maar liefst 47 liter is deze prullenbak ideaal voor gezinnen tot wel 5 personen. Wanneer de vuilniszak vol is, kun je eenvoudig het uitneembare deksel uit de prullenbak halen om de afvalzak te vervangen. De EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal werkt op 6 AA-batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met kabels of stopcontacten. Met deze prullenbak combineer je functionaliteit met een strak en modern design. De matte roestvrijstalen afwerking geeft de prullenbak een luxe uitstraling die perfect past in elke keuken of woonkamer. Kortom, met de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal haal je een slimme en stijlvolle prullenbak in huis die het leven een stukje gemakkel.

Pluspunten
  • Je opent de deksel door met je hand voor de sensor te zwaaien, zo heb je je handen vrij en blijft de deksel schoon. Deze prullenbak heeft een inhoud van 47 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de rechthoekige vorm is de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur te plaatsen.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal. 

De review over EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals