Search
Close this search box.
  1. EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EKO 8713631197606. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs.

Specificaties EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631197606

Omschrijving van de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

Met de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs haal je niet alleen een compacte en stijlvolle prullenbak in huis, maar ook een slimme oplossing voor het beheren van je afval. Deze prullenbak heeft een totale inhoud van maar liefst 60 liter, waardoor hij perfect is voor een huishouden van 5 personen of meer. Wat deze prullenbak echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de deksels op 2 verschillende manieren te openen. Het bovenste deksel opent automatisch wanneer je er met je hand overheen zwaait. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat de prullenbak vrij blijft van vingerafdrukken. Het onderste gedeelte van de prullenbak is ontworpen voor het scheiden van afval, zoals plastic en restafval. Je opent deze bak eenvoudig met je voet, waardoor je geen vieze handen krijgt. De EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De prullenbak heeft een rechthoekige vorm, waardoor hij weinig ruimte inneemt in je keuken. Daarnaast is hij gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Om de ingebouwde sensor te laten werken, heb je 4 AA batterijen nodig. Kortom, deze prullenbak combineert functionaliteit, stijl en gebruiksgemak op een unieke manier.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, bijvoorbeeld plastic en restafval. Je opent de deksel door met je hand voor de sensor te zwaaien, waardoor je je handen vrij hebt.

Minpunten
  • De AA-batterijen worden niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs. 

De review over EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals